Kategorier
blog

Jeg har hatt det travelt

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert noe her. Jeg har hatt det travelt. Jeg starter nye nettsider både her og der. I denne prosessen har jeg støtt på mange utfordringer, spesielt når det gjelder å velge de riktige digitale verktøyene og tjenestene for mine prosjekter.

Nylig oppdaget jeg Webspin Reviews, en nettside som tilbyr anmeldelser av forskjellige digitale verktøy og tjenester innen digital markedsføring og hosting. Nettstedet gir en oversikt over ulike produkter og tjenester, noe som kan være nyttig når man vurderer alternativer for sitt eget prosjekt.

Selv om jeg ikke alltid er enig med alle vurderingene på Webspin Reviews, har jeg funnet noen av anmeldelsene deres nyttige for å få et bredere perspektiv. Spesielt har jeg sett på deres omtaler av noen SEO-verktøy og webhotell-tjenester for å sammenligne funksjoner og priser.

Det er viktig å huske at slike anmeldelsessider bare er ett av mange verktøy man kan bruke i beslutningsprosessen. Jeg anbefaler alltid å gjøre grundig research og vurdere flere kilder før man tar en endelig beslutning om hvilke verktøy eller tjenester man skal benytte seg av.

I tillegg til anmeldelser, har Webspin Reviews noen artikler om digital markedsføring som kan være av interesse, spesielt for de som er nye i feltet. Mens noen av tipsene er ganske grunnleggende, kan de være et godt utgangspunkt for nybegynnere.

Å holde seg oppdatert og velge de riktige verktøyene er avgjørende i digital markedsføring, og nettsteder som Webspin Reviews kan tilby et sted å starte. Ta en titt på siden deres for å se om informasjonen der kan være til hjelp i dine egne digitale prosjekter.

Kategorier
blog

Jeg er en gründer

Nå har det på en måte gått opp for meg. Jeg er en gründer. Jeg er så heldig at jeg driver med utrolig mange spennende prosjekter, og stort sett alle er initiert av meg selv. Jeg er min egen arbeidsgiver og bestemmer selv hvor og når jeg skal jobbe.

Den siste ordentlige jobben, om man kan kalle det for det, var faktisk i kassa på Kiwi. Det føles så lenge siden, og det begynner faktisk å bli et par år siden. Jeg jobbet der ved siden av studiene, samt heltid er par år etter det. Jeg var svært usikker på hva jeg skulle gjøre med livet, og er det til dels fortsatt. Men nå blir veien til mens jeg går, og jeg har virkelig tatt regien på det selv – noe som er utrolig deilig.

Men det følger med mye ansvar, byråkrati og administrasjon. Mye Excel-ark og andre office produkter som jeg i grunn hater. Jeg vil egentlig bare utøve faget mitt. Mye kan sikkert settes bort, men livet som gründer i oppstarten er et sparsommelig liv.

Jeg har akkurat blitt introdusert til forskuddsskatt og moms. Jeg finner stadig at folk har hatt problemer med ting før meg, så det finnes alltids verktøy å bruke. De siste to jeg har blitt avhengig av er noen prototype-verktøy, for når jeg ikke har Sketch tilgjengelig og en mva kalkulator.

Sosiale nettverk har også gått fra en fritidssyssel til rene arbeidsverktøy. Men hvordan kan man egentlig utnytte Tik-tok, som nå for øvrig helt sikkert blir ødelagt av både Oracle og Trump.

Det var dagens tanker, takk for meg og god natt.

Kategorier
blog

Å starte å trene – dørstokkmila

Hvor vanskelig skal det ikke være å starte å trene? Jeg har store problemer, men det skal nok gå. Kan du bli med og hjelpe meg?

Hilsen Miriam

Kategorier
blog

Kortfilm av David Lynch på YouTube!

David Lynch lanserer en en kortfilm rett på YouTube. Ganske så uvanlig dette altså. Det er en animert kortfilm kalt «Fire».

Sjekk selv på hans egen konto: https://www.youtube.com/channel/UCDLD_zxiuyh1IMasq9nbjrA/videos

Kategorier
blog

Kommentar på kommentar

La oss prøve noe nytt, et nytt kommentarsystem. Vi kjører nå denne ut på flere nettsteder, men ikke denne foreløpig. Ble tipset om et nytt og annerledes system for WordPress som skal testes ut. Tilbakemeldinger kommer.